Harkanj | 25.-26. JULI | 99KM

HARKANJ
25.07.2020. – 26.07.2020.

Harkanj je najsjevernije mediteransko područje u Evropi, gdje već od 1823. godine radi u svijetu poznato ljekovito kupalište. U liječenju i prevenciji lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti. Prirodne okolnosti Harkanja su izvanredne a i broj sunčanih sati u godini je vrlo visok: 2100 – 2200. Nezavisno od vremenskih prilika i ljeti i zimi goste čekaju bazeni s vodom između 26 – 35 ºC.
Savremeno kupalište danas već ne može funkcionisati bez saune, solarijuma, đakuzija i bazena za masiranje, odnosno bez kozmetičkog i salona za masažu, jer osvježavajući i kozmetički tretmani osim vašeg dobrog raspoloženja služe i za čuvanje mladosti i ljepote vašega tijela. 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN 25.07.2020. (Subota) POLAZAK
    Polazak grupe iz Lukavca u 04:30h (Tc Belamionix); iz Tuzle u 05:00h (Hotel Tuzla) ; iz Srebrenika (hotel Park) 05:45h. Vožnja turističkim autobusom u pravcu Orašja, Osijeka do Harkanja. Dolazak u Harkanj u prijepodnevnim satima. Centar u Harkanju ima ukupno 18 bazena (na otvorenom i u zatvorenom djelu). Ovo je tradicionalna banja, obnovljena i renovirana, a danas u svom sastavu ima moderan wellness & spa centar, sa velikim vodenim površinama. Voda izvire sa 62 c, na 1 litar ima približno 1000 mg minerala. Najznačajni mineral je karbonit sulfid koji pomaže u liječenju dermatoloških promjena, tegoba sa gastro enterološkim sistemom, hroničnih upala zglobova, kao i kod degerenativnih promjena. Smještaj u odabrani smještaj. Slobodno vrijeme (predlažemo da dan iskoristite za kupanje i uživanje na bazenima) Noćenje.
  1. DAN 26.07.2020. (Nedjelja) POVRATAK
    Doručak. Nakon doručka napuštanje smještaja. Po dogovoru sa grupom slobodno vrijeme za invidualne aktivnosti u Harkanju ili polazak za HR – Osijek (obilazak Osijeka i Tržnog centra Portanova) Dolazak kući u večernjim satima.

 Cijena aranžmana: 99KM

Mogućnost plaćanja aranžmana na rate!
Posebni popusti za grupe putnika!

CIJENA UKLjUČUJE:
– Prevoz turističkim autobusom

– Smještaj u Harkanju na bazi 1 noćenja sa doručkom

– Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja i boravka

– Kompletna organizacija putovanja

CIJENA NE UKLjUČUJE:
 – PZO

– Ulaznice za Banju Harkanj

 – Doplata za dodatno sjedište u autobusu 27,00 KM

– Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 35 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.