KONJIC | MOSTAR | VRELO BUNE | VODOPAD KRAVICE | 27.06. – 28.06.2020.

KONJIC – MOSTAR
VRELO BUNE
VODOPAD KRAVICE
27.06. – 28.06.2020.


PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN 27.06.2020. (Subota)
Polazak grupe iz Srebrenika u 04:00H, Lukavca u 04:30H (Tc Belamionix), iz Tuzle u 05:00H (Hotel Tuzla), iz Živinica 05:15H (Tc Omega). Vožnja turističkim autobusom u pravcu Kladnja, Sarajeva do Konjica. Dolazak u Konjic u prijepodnevnim satima. Konjic – stari grad kroz čiji centar teče rijeka Neretva. Lijep za šetnju, jer iz svakog pravca pruža interesentan vidik na okolinu i prirodu. Najljepši dio čini stara Kamena ćurija sagrađena 1682 godine, srušena 1945 godine i ponovo obnovljena 2009 godine. Slobodne aktivnosti do polaska prema Blagaju i posjeti prelijepog vrela Bune. Slobodne aktivnosti, pauza za ručak.. Nakon pauze za ručak, slijedi vožnja prema hotelu. Po dolasku u hotel slijedi prijava u sobe i slobodno vrijeme za odmor.  U večernjim satima u planu je zajednička šetnja gradom te obilazak znamenitosti Mostara u pratnji lokalnog vodiča: Stari most, Kriva Ćuprija, Kujundžiluk, Koski Mehmed-pašina džamija, Tursko kupatilo…. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN 28.06.2020. (Nedelja)
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak putovanja prema vodopadu Kravice. Najatraktivniji lokalitet na Trebižatu je vodopad Kravica, tri kilometra nizvodno od Vitaljine u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je kao prirodan fenomen
pod zaštitom države kao prirodna rijetkost. Slobodno vrijeme za uživanje, kupanje, odmor i relaksaciju. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe te polazak za Lukavac – Tuzlu. Vožnja uz kraće pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredišta u večernjim satima.

Cijena aranžmana: 95 KM/osobi

Mogućnost plaćanja aranžmana na rate!
Posebni popusti za grupe putnika!

Cijena uključuje:
– Prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
– Smještaj u hotelu sa 3* u Mostaru na bazi 1 noćenja sa doručkom
– Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja i boravka
– Kompletna organizacija putovanja
Cijena ne uključuje:
– Putničko zdravstveno osiguranje
– Ulaznice u objekte u kojima se naplaćuje ulaz
– Individualne troškove
– Doplata za dodatno sjedište u autobusu 25,00 KM
– Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 35 putnika.

Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed
nepredviđenih okolnosti.