Nova godina 2024 | Budva | 30.12.2023 -02.01.2024.

Nova godina 2024.

BUDVA

Najveca zabava na Balkanu: Toni Cetinski, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Nikola Rokvić…

POLAZAK: 30.12.2023.                                                 POVRATAK: 02.01.2024.                                                                                                                                                                                                                                     

PROGRAM PUTOVANJA  

1.dan (Subota, 30.12.2023.) Srebrenik – Tuzla-Sarajevo-Mostar-Trebinje-Budva                                           

Polazak iz Srebrenika u 23:00, polazak iz Tuzle sa Glavne autobuske stanice u 23:30 sati (Za putnike iz Sarajeva, Mostara naknadno dostavljamo satnicu polazaka). Usputna zaustavljanja radi ulaska putnika. Nocna voznja.

2.dan (Nedjelja, 31.12.2023.)  Budva                                                                                               Nastavak putovanja prema Budvi preko Mostara, Trebinja i Herceg Novog. Dolazak u Budvu u jutarnjim satima. Sastanak sa lokalnim vodicem. Obilazak starog dijela Budve u kojem se odrzava Novogodisnji koncert. Odlazak prema Svetom Stefanu. Obilazak uvale i parka u blizini ostrva. (Ulazak na ostrvo je moguc uz placenu ulaznicu). Slobodno vrijeme za odmor. Odlazak u hotel. Podjela soba. Slobodno vrijeme. U vecernjim satima odlazak na svecani docek Nove godine na Trgu ispred Starog grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje.  

Doček Nove godine u starom gradu uz koncert Tonija Cetinskog

3.dan (Ponedjeljak, 01.01.2024.) Perast-Kotor-Porto Montenegro                                                                  Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Bokokotorski zaljev u 10:00 sati. Voznja do živopisnog gradića Perasta. Na ovom mjestu, zaštićenom od strane UNESCO-a, možete istražiti i razgledati razne barokne palate, obrambene kule katoličkih crkava i još mnogo antičkih mjesta. Nudimo mogucnost odlaska do crkve na ostrvu (dodatno se naplacuje). Nastavljamo izlet prema Kotoru.  Stari grad opasan je veličanstvenim bedemima, koji nastavljaju da opasuju brdo Sveti Ivan (San Đovani) u ukupnoj dužini od 4,5 kilometara, što je kuriozitet svjetskih razmjera. Debljina zidina je negdje i do 15 metara, a visina mjestimično i 20 m. Pogled na Kotor opasan fortifikacijama je jedan od povlašćenijih u životu. Bez obzira da li se u Kotoru u pohode dolazi kopnom ili morem, utisak je uvijek isti-gradova poput Kotora jednostavno nema u svijetu. Slobodno vrijeme u Kotoru. Nakon Kotora slijedi odlazak u Tivat u marinu “Porto Montenegro”. Luksuz upakovan u prekrasnom mediteranskom stilu, “Porto Montenegro” je danas jedna od najprestižnijih marina na Jadranskom moru. Primarno osmisljena za superjahte i bogate milijardere koji će imati jednu novu destinaciju u kojoj će uživati u mirnoj atmosferi i prekrasnoj prirodi. Danas je “Porto Montenegro” glavna turistička atrakcija u Crnoj Gori, ali ne samo za bogate turiste, vec i za sve ostale. Pristupačne cijene će vas iznenaditi u ovom luksuznom kompleksu. Uživaćete u pristupačnim cijenama hrane i pića, sa pogledom na najluksuznije jahte na svijetu.

Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme.

Repriza Nove godine u starom gradu uz Željka Joksimovica, Nikolu Rokvića I Mariju Šerifović

Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (Utorak, 02.01.2024.) Budva-Trebinje-Mostar-Sarajevo-Tuzla                                                                         Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i polazimo za BiH. Dolazak u Tuzlu u večernjim satima. KRAJ USLUGE.

Cijena aranžmana255,00 KM

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz autobusima visoke turističke klase
 • Smještaj na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu „Podostrog“ 3* u Budvi
 • usluge vodiča tokom putovanja
 • usluge lokalnih vodiča
 • turistički obilazak Budve i okoline Sv.Stefana
 • naša organizacija.
 • PDV

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi putničkog zdravstvenog osiguranja  (8 KM po osobi)
 • Boravišne takse (3 eura po osobi za dvije noći – plaća se na recepciji hotela)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (100,00 KM)
 • Doplata za dodatno sjediste u autobusu (80 KM)
 • Fakultativni izlet „Mini Montenegro tura“ 20 Eura (Perast, Kotor, Porto Montenegro, bez ukljucenih ulaznica).
 • Posebne želje putnika

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 45 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

REZERVACIJA PUTOVANJA: Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene koštanja aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije putovanja obavezna je uplata 30% avansa od ukupne cijene aranžmana. Ostatak se uplacuje najkasnije 7 dana prije datuma polaska.

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja agencije.