Dvodnevni izlet | Bjelašnica | 27.11.-28.11.2021.

BJELAŠNICA – VIKEND PUTOVANJE

putovanjetezove

 Bjelašnica je prekrivena snijegom od novembra do maja, a nekada i u ljetnim mjesecima, i otud dolazi objašnjenje za njeno ime. Vrh Bjelašnice Zvjezdarnica nalazi se na 2067 m nadmorske visine, a sa ovog mjesta je počinjao i start olimpijskog spusta 1984. godine.

26.11.-27.11.2021.

69,00 KM

 

1.dan

Polazak autobusa u 6h iz Brčkog, Srebrenika 6:45h, Lukavca 7:15h, Tuzle 7:30h, Živinica 8h. Nastavak putovanja preko Kladnja i Olova. Dolazak planiran oko 12h, uz pauze po potrebi grupe. Slijede prijava u hotel i smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te slobodne aktivnosti.

Paraglajding, vožnja biciklom, kvadovima, samo su neke aktivnosti koje su stavljene na raspolaganje posjetiocima na ovoj lokaciji. Šetnja u prelijepom prirodnom ambijentu i čistom zraku su poseban doživljaj. Ski centar na raspolaganju je kao i svake godine.

Noćenje.

 

2.dan

Doručak do 11h. U hotelu se ne služi hrana svinjskog porijekla, također se ne služe ni alkoholna pića. Slijedi odjava i odlazak na Baščaršiju u trajanju od 2h. Povratak najkasnije u 15,30h. Dolazak u mjesto polaska planiran oko 20h.

 

Hotel HAN http://www.hotelhan.ba/v2/ se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode. Pravo mjesto za relaksaciju i otpuni mir pronađite u Relax Spa Zoni.  SPA zona vam nudi finsku saunu, fitness centar, soba za masažu i hidromasažni jacuzzi.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

*prevoz visokoturističkim autobusom

*noćenje sa doručkom

*boravišna taksa i osiguranje

* troškove organizacije i pratioca grupe

*pdv

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

*prevoz iz Brčkog 5,00KM

*dodatni obrok u hotelu (ručak ili večera) 20,00 KM

*troškove individualne prirode ( dodatni sadržaji hotela, iznajmljivanje bicikala, žičara…)

 

Kalkulacija rađena na minimalno 40 putnika. O eventualnim promjenama ili otkazivanju putovanja, putnici će biti obasviješteni najmanje 5 dana prije polaska.

Rezervacije su obavezne do 11.11.2021. uz uplatu 50% cijene rezervacije.

Za putovanje vrijede Opšti uvjeti putovanja agencije objavljeni na web stranici.