Dvodnevni izlet | Zlatibor | 18.12.-19.12.2021.

ZLATIBOR – OPUŠTAJUĆE VIKEND PUTOVANJE

Upustite se u istraživanje predivne prirode i bogate historije ovog kraja, uz izvrsnu hranu i nadaleko čuveno gostoprimstvo. U jesen možete upijati čari božanstvene prirode i zlatnih pašnjaka po kojima je, prema predanju, Zlatibor i dobio ime.

CIJENA: 89,00 KM

18.12. – 19.12.2021.

1.DAN

Polazak u 5h iz Brčkog, putovanje preko Srebrenika, Lukavca, Tuzle, Živinica i Kalesije radi ulaska putnika. Odmori po potrebi grupe. Dolazak planiran oko 12h. Prijava u hotel i slobodne aktivnosti. Zlatibor obiluje raznovrsnim sadržajma za posjetioce od brojnih kafića, slstičarni, restorana sa bogatom ponudom tradicionalnih jela do atrakcija kao što su Gold Gondola, Avantura i Dino park te neizostavni Kraljev trg i Zlatiborsko jezero. Slijede večera i muzika uživo. Noćenje.

2.DAN

Doručak na bazi švedskog stola. Potom slijedi odjava i slobodne aktivnosti do 14h kada je planiran polazak u tematski park El Paso City. Prolaskom kroz El Paso City doživjećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine. Od dodatnih sadržaja grad ima restoran, kafe poslastičarnicu, muzej starih predmeta, teretanu…Povratak u 16h. Uz više kratkih odmora i izlaska putnika, do krajnjeg mjesta stižemo najkasnije u 23h.

O smještaju:

Konačište Sunce https://www.hotel-zlatibor.rs/  (rang 3*) se nalazi na idealnoj lokaciji na Zlatiboru, u blizini Titove Vile, na samo 700 metara udaljenosti od jezera i centra. Konačište Sunce je dio  mirnog naselja Sloboda okruženog borovom šumom.  Najbliža prodavnica nalazi se na 200 m, igralište i park za djecu su udaljeni 150 m od hotela.

Gostima pružamo usluge hotelskog tipa kao i usluge smještaja u standardnim sobama i 6 porodičnih soba / apartmana. Svaka soba ima sopstveno kupatilo uključujući TUŠ / WC, podno grijanje, besplatan WiFi internet, LCD TV, kablovsku televiziju sa preko 200  domaćih i inostranih kanala.

Za goste koji koriste pansionske usluge doručak, ručak i večera se prema potrebama grupe služe po principu švedskog stola ili dnevnog set menija. Po dogovoru, jela ne sadrže svinjske proizvode.

Cijena uključuje:

*prevoz visokoturističkim autobusom

*smještaj u dvokrevetnim i višekrevetnim sobama

* doručak i večera

*boravišnu taksu i obavezno zdravstveno osiguranje

*pratioca grupe

*troškove organizacije putovanja

*pdv

 

Cijena ne uključuje:

*muziku uživo 10,00 KM (za realizaciju potrebno najmanje 30 prijavljenih)

*ulaznica u El Paso City 5,00KM

*troškove individualne prirode

*doplata za jednokrevetnu sobu 20,00KM

Kalkuacija cijene je izvršena na minimalno 35 putnika. Uz rezervaciju obavezna uplata 50% cijene.

Broj mjesta je ograničen! Rezervacije i uplate obavezne najkasnije 8 dana prije polaska.

Putovati možete sa ličnom kartom ili pasošem. Testiranje na virus korone nije potrebno.