ETNO SELO STANIŠIĆI

Polazak autobusa u 07:30h ispred hotela “Park” u Srebreniku, iz Lukavca (Junuzović Kopex) u 08:00h, polazak iz Tuzle (Mejdan) u 08:15h, putovanje u Etno selo. Dolazak u Etno selo “Stanišići” planiran oko 10:30h. Slobodno vrijeme za razgledavanje, te upoznavanje sa pravim primjerom etno i seoskog turizma.
Etno Selo “STANIŠIĆI” je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mljekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su prenijeti iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije, iz susjednih opština.
U 15:00h polazak autobusa prema TC Tropik u Bijeljini. Polazak prema Tuzli u 16h. Kraći odmor planiran u Bingo City Centru. Slijedi nastavak putovanja prema kući i dolazak do 20h.

Minimalan broj putnika je 40, a ukoliko bi bilo manje prijavljenih agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana prije polaska.
!! REZERVACIJE I UPLATE OBAVEZNE DO 06.05.2024.!! INFORMACIJE I REZERVACIJE NA 061 103 832, 035 645 979 ILI U AGENCIJI U SKLOPU GLAVNE AUTOBUSNE STANICE U SREBRENIKU

Cijena uključuje:
⦁ prijevoz turističkim autobusom prema programu
⦁ pratitelja tokom putovanja
⦁ troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:
⦁ dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, itd.)