NOVA GODINA 2019 BEOGRAD

LET’S GO & ADE BUS SREBRENIK

 • TERMIN 30.12.2018.
 • 4 dana 3 noćenja
 • Dešavanja: Svi na jednom mjestu; noćni izlazak; klubovi; splavovi; krstarenje; posjeta etno sela Stanišići; Avala + Dedinje
 • PROMOTIVNA CIJENA 149KM; Regularna cijena poslije 1. Decembra ili nakon popunjavanja kapaciteta 169KM


  INFORMACIJE & REZERVACIJE U LET’S GO POSLOVNICI ADE BUS SREBRENIK (ITK MUSIĆ ZGRADA KOD AUTOBUSNE STANICE) ILI NA BROJEVE TELEFONA 035 645 979 ILI 061 103 832   Aranžman uključuje

  • 3 noćenja u odabranom smještaju u hostelu u Beogradu;
  • Prevoz turističkim autobusima prema planu i programu putovanja;
  • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
  • Organizaciju putovanja u cjelini;
  • Odlazak do Etno sela Stanišići.

  Aranžman ne uključuje

  • Putničko zdravstveno osiguranje – 10 KM osobe mlađe od 60 godine, a 20 KM osobe starije od 60 godina;
  • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji)
  • Doplatu za 1/2 (dvokrevetnu sobu – 50 KM po osobi za sve dane boravka);
  • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
  • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;

  krstarenje Dunavom i Savom (prevoz + ulaznica) 
  Izlazak – (prevoz + rezervacija)
  odlazak do Dedinja – MJ-a, Kuće cveća i Titovog groba (prevoz + ulaznice)
  odlazak do Avalskog tornja (prevoz + ulaznica + piće po želji 

  odlazak i obilazak Novog Sada
  Mogućnost uzimanja fakultativa pojedinačno ili u vidu paketa fakultativa po akcijskim cijenama.

  • Individualne troškove putnika.

  PROGRAM PUTOVANJA

0. dan: 29. decembar 2018. / Sarajevo –BiH– Srbija – Beograd:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
1. dan: 30. decembar 2018. / Srbija – Beograd:
Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in), nakon čega slijedi zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, uz mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje beogradskim ljepoticama, Savom i Dunavom uz ˝ludilo˝ na samoj brodici na naš način. Povratak u smještajne jedinice . Odmor. Poslije slijedi mogući fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova tj. noćni provod. Zabava do kasnih sati. Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

2. dan: 31. decembar 2018. / Beograd / Nova godina 2019. (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijća, Avalski toranj – fakultativno):
Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda. Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cveća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do Avale i Avalskog tornja, jednog od simbola Beograda koji se nalazi 25 kilometara od centra grada.
Toranj je visok 204 metra, na 119-om metru visine se nalazi caffe, dok se na 122-om metru nalazi vidikovac, odakle se pruža prelijep pogled na cijeli Beograd. Nakon povratka u centar grada, slobodno vrijeme, odmor i priprema za doček Nove 2019. godine! Noćenje.
3. dan: 01. januar 2019. / Beograd (Novi Sad – fakultativno):
Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. Nakon povratka u Beograd slijedi slobodno vrijeme, odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova tj. noćni provod – repriza Nove godine. Zabava do kasnih sati. Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

4. dan: 02. januar 2019. / Beograd (Muzej avijacije – fakultativno) – Srbija – BiH – etno selo Stanišići – Sarajevo:
Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodno vrijeme do povratka ili fakultativni obilazak „Muzeja avijacije ili vazduhoplovstva“. To je jedno od rijetkih mjesta gdje se može vidjeti stari ponos jugoslavenskog vazduhoplovstva, avione „Galebove“ i „Orlove“, a od vodiča ćete saznati i sve o historiji vazduhoplovstva bivše nam države. Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema etnu selu Stanišići. Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.
Želite doživjeti nešto novo, ili ponovno osjetiti Beograd noću?!
Tu smo za Vas!
Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni najuspavanijeg partibrejkera.
Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.
Doživite svoju “Beograd priču”, osjetite atmosferu plutajućih party lokacija ili beogradski štih crvenih stolnjaka, te obogatite svoju party karijeru na nezaboravan način, jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – ŽIVOT NEMA REPRIZU!

Live for the story.

Komentariši