NOVA GODINA BUDVA

 


LET’S GO & ADE BUS SREBRENIK


 • TERMIN  31. Decembar
 • 3 dana I 2 grada I 2 noćenja
 • Dešavanja:
  Nova godina 2019; Trocadero I Top Hill;

  2 noćna izlaska; doček Nove gdine na trgu; obilazak Kotora

 • CIJENA 169KM


INFORMACIJE & REZERVACIJE U LET’S GO POSLOVNICI ADE BUS SREBRENIK (ITK MUSIĆ ZGRADA KOD AUTOBUSNE STANICE) ILI NA BROJEVE TELEFONA 035 645 979 ILI 061 103 832 Aranžman uključuje

 • Dva noćenja u 1/4 LUX Anita apartmanima u Budvi;
 • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Srebrenika, Tuzle, Sarajeva, Mostara, Jablanice i Konjica;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Putničko zdravstveno osiguranje – 8 KM osobe mlađe od 60 godine, a 16 KM osobe starije od 60 godina;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Doplatu za 1/2 (dvokrevetni apartman – 20 KM po osobi za sve dane boravka);
 • Polaske iz Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Tuzle – cijena se uvećava za 10 KM;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

    0. dan: 30. decembar 2018. / Sarajevo –BiH– Crna Gora:

  Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u kasnim /noćnim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

  1. dan: 31. decembar 2018. / Crna Gora – Budva / Nova godina 2019.:

  Dolazak u Budvu je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Budvu slijedi check-in u apartmane. Nakon toga slobodno vrijeme za odmor i priprema za najluđu noć u godini.  Novogodišnji program u Budvi nisu samo velika pjevačka imena, program je mnogo više od toga. Javni doček Nove godine je događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, to je postao brend, događaj po kojem je Budva prepoznata u regionu. Spektakularan novogodišnji program će početi 31. decembra na trgu ispred Starog grada. Povratak u apartmane! Noćenje.

   

  1. dan: 01. januar 2019. / Budva:

  Slobodan dan u Budvi. Prirema za reprizu dočeka Nove godine. Budva je grad koji pruža fenomenalan noćni život. Povratak u apartmane! Noćenje.

   

  1. dan: 02. januar 2019. /Budva – Kotor – Crna Gora – BiH –  Sarajevo:

  Slijedi napuštanje apartmana – check out. Slobodno vrijeme do povratka prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH ili fakultativni odlazak do Kotora. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Nakon povratka iz Kotora slijedi slobodno vrijeme, odmor i polazak prema Bosni i Hercegovini.  Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

  Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 


  Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
  Već tradicionalno, Let’s Go vas  vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.

  Budva – Budva je fantastičan grad! Toliko historije, toliko priča na ovom malom prostoru bilo bi dovoljno za 10 gradova, a ne za jedan kao što je Budva. Historija joj je prebogata i veoma interesantna, a sadašnjost uzbudljiva i dinamična. Priča o Budvi je dugačka i uprkos njenoj prebogatoj historiji Budva je najpoznatija po onome što je danas. Turistička prijestolnica Crne Gore, grad sjajnih plaža, nezaboravnog provoda i zanimljivog sadržaja.U posljednjih 25 godina grad se razvijao rapidno, a turizam je glavna ekonomska grana pa s toga ne čudi, veliki broj hotela, kuća i apartmana podređenih izdavanju. Sam grad se sa sastoji iz Starog i novog dijela koji se svojom aktivnošću i tempom razlikuju tokom godine. Stari grad je tokom ljeta centar dešavanja. Opasan visokim mletačkim bedemima, ovaj 15 vijekova star grad zaista predstavlja biser crnogorske obale. A zbog sadržaja koji nudi i najznačajniji dio Budve tokom ljeta U starom gradu, čija je arhitektura dominantno venecijanskog porijekla, i oko njega, nalaze se neki od najvažnjih kulturno historijskih objekata i lokaliteta. Rimska nekropola na ulazu u stari grad, antički piloni, rimski žrtvenik, ranohrišćanska bazilika, crkve Sv. Ivana Krstitelja, Sv. Trojice sa ikonostasom, Santa Maria in Punta, Sv. Save Osvećenog, Citadela i Budvanski muzej su samo neka od pokazatelja burne i dinamične prošlosti ovog grada.

  Live for the story.