Termalna rivijera Sarajevo | 20.MART | 25KM

 

Jednodnevni izlet | Termalna rivijera Sarajevo

20.MART

Na toplim izvorištima Ilidže razvijen je najveći termalni kompleks u ovom dijelu Europe. Na površini od 15 hektara, Termalna rivijera Ilidža svojim posjetiocima nudi prijatno opuštanje i aktivan odmor na unutrašnjim i vanjskim bazenima sa brojnim atraktivnim vodenim i animacijskim programima, te privlačnu prateću ponudu.

Termalna rivijera Ilidža je turističko-ugostiteljski objekat koji je počeo sa radom 2005.godine.Posjetiocima može ponuditi nešto u čemu do sada nisu imali priliku uživati na ovim prostorima. Ovaj jedinstven objekat u našoj državi je kompleks otvorenih i zatvorenih bazena i predstavlja prvu fazu Termi koje su izgrađene po svjetskim standardima.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 6:00h ispred hotela „Park“ u Srebreniku, prolazak kroz Lukavac u 6:40h zbog ulaska putnika, nastavak putovanja do Tuzle (07:00h). Nastavak preko Živinica (Omega 07:35h), i Kladnja uz usputna kraća zadržavanja po potrebi grupe. Dolazak u Sarajevo planiran u 09:00h. Povratak planram u kasnim poslijepodnevnim satima.

 Kupanje u unutrašnjim bazenima

Cijena uključuje:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
  • pratitelja tijekom putovanja
  • troškove organizacije i prodaje aranžmana
  • neograničeno korištenje unutarnjih bazena termalne rivijere

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA 061/103-832; 035/645-979 ILI LIČNO U AGENCIJI U ITK MUSIĆ ZGRADI U NEPOSREDNOJ BLIZINI STARE AUTOBUSNE STANICE.

 

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 2 dana prije početka putovanja.