TEŠANJ I HAJDUČKE VODE 18.05.2024.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak grupe iz Srebrenika 7:30h iz Srebrenika, Tuzle (BCC) 08:00H, iz Lukavca u 08:30h i iz Gračanice (Tc Etna) u 09:00h.
Vožnja turističkim autobusom na relaciji Srebrenik – Tuzla – Doboj – Tešanj.
Dolazak u Tešanj u jutarnjim satima. Po dolasku slobodno vrijeme za bilazak Tešnja. Predlažemo da posjetite: (Gradina-tvrđava, Sahat kula, Eminagića konak, džamija Ferhadija, Gazi Husrev-begov vakuf…) Predviđeno zadržavanje cca 3 h.
Potom slijedi sastanak grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema kompleksu Hajdučke vode. Kompleks Hajdučke Vode se nalazi na obroncima planine Borja, na nadmorskoj visini od 810 metara. Udaljen je 23 km od Teslića i 60 km od Banjaluke. Božanstven pejzaž, borova šuma i planinski vazduh čine ga jedinstvenim u okruženju. Kompleks čini etno restoran „Hajdučka vatra“ i hotelski dio sa novootvorenim planinskim wellness & spa centrom. Slobodno vrijeme za odmor. U dogovoreno vrijeme sastajanje grupe i polazak za Lukavac i Tuzlu.

Cijena uključuje:
– Prevoz turstičkim autobusom
– Obilasci po programu putovanja
– Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
– Troškove organizacije putovanja
Cijena ne uključuje:
-dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, itd.)

Minimalan broj putnika je 40, a ukoliko bi bilo manje prijavljenih agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana prije polaska.
!! REZERVACIJE I UPLATE OBAVEZNE DO 13.05.2024.!!
INFORMACIJE I REZERVACIJE NA 061 103 832, 035 645 979 ILI U AGENCIJI U SKLOPU GLAVNE AUTOBUSNE STANICE U SREBRENIKU