Zagreb i Graz (Advent)

LET'S GO & ADE BUS SREBRENIK


 • TERMIN 22.DECEMBAR
 • 2 DANA / 2 GRADA / 1 NOĆENJE
 • DEŠAVANJA: Obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market 2016 I 2017 I 2018,  Party do ranih jutarnjih sati, obilazak Graza.
 • CIJENA =

 Ukupne cijene aranžmana +

 * Dorm room = 79 KM  

 * 1/3  =  89 KM / + doručak / WC u sobi /  Ograničeno 

 * 1/2   = 109 KM  + doručak  / WC u sobi / Ograničeno

 


INFORMACIJE & REZERVACIJE U LET'S GO POSLOVNICI ADE BUS SREBRENIK (ITK MUSIĆ ZGRADA KOD AUTOBUSNE STANICE) ILI NA BROJEVE TELEFONA 035 645 979 ILI 061 103 832 


Aranžman uključuje

 • Jedno noćenje u odabranom smještaju u Zagrebu – dorm room / 1/3 i 1/2 sobama s doručkom i wc-om;
 • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
 • Polazak iz Srebrenika i Tuzle.
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Putničko zdravstveno osiguranje – 6 KM osobe mlađe od 60 godine, a 12 KM osobe starije od 60 godina;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 40,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Fakultativne izlete – obilazak Zagreba, posjeta Zagreb eye, noćni izlazak, odlazak i obilazak Graza;
 • Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice, Konjica– 10 KM;
 • Individualne troškove putnika.

  PROGRAM PUTOVANJA
 1. dan: 22.decembar 2018. / BiH – Hrvatska – Zagreb:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje.

 

 1. dan:  23.decembar 2018. Zagreb – GRAZ (fakultativno)– Zagreb – BiH:

Odjava iz smještaja, a nakon toga slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Graz. Po dolasku u Graz slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Graza uz pratnju vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Kunsthaus (Muzej moderne umjetnosti), Murinsel (Otok na Muri – „futurističko čudo“), Schloßberg (gradska tvrđava – sa koje se pruža prekrasan pogled na grad), Uhrturm (toranj – najupečatljivija znamenitost Graza), Hauptplatz (Glavni trg) i Rathaus (Gradska vijećnica). Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb okupljanje grupe i nastavak vožnje prema BiH. Planirani dolazak u Sarajevo je u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events”  DOSTUPNI NA : http://letsgo.ba/uslovi/

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas.
Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta.

 

Advent u Zagrebu  je tradicionalna predblagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića, kod Manduševca 01.decembra 2018. i traje do 06.januara 2019.godine. Advent u Zagrebu je prema izboru glasača portala “European Best Destinations” po treći put za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno napunite svoje baterije, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program! Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

 

Graz – sad iskreno, kad netko spomene Graz, koliko vas pomisli na shopping, a koliko na jedan od europskih gradova kulture? ? Ma ništa zato, ovdje ćemo se malo bolje upoznati s drugim najvećim austrijskim gradom!
Kao što smo već rekli to je drugi grad po veličini u Austriji, evropski grad kulture i pravo odredište za ljubitelje famoznog shoppinga! Inače ime Graz dolazi od riječi “gradec” što u biti znači “mali dvorac na vrh brda”. Smješten je na rijeci Muri i smatra se centrom predivne pokrajine Štajerske. Taj ‘mali dvorac na vrhu brda’ je, zapravo, današnji Schloßberg. Do njega se najlakše dolazi Schloßbergbahnom, uspinjačom koja vas pod nagibom od 60 posto dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Ovdje je smješten i glavni gradski simbol, Uhrturm, te Glockenturm, prepoznatljive ikone Graza i okolice. Glavne karakteristike Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koje se nalaze unutar zidova, od kojih je jedno služilo isključivo za signaliziranje požara.

Hauptplatz ili glavni trg, centar je gradskog života. Tu se nalaze Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, koja, slično kao i ona u Rimu, predstavlja četiri rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann. Ako ste gladni, kiosci s poznatim kobasicama sa senfom brzo će vas privući k sebi, a uz opuštajuću atmosferu u restaurantima oko obližnjeg Glockenspielplatza možete probati jedno od lokalnih specijaliteta.

Live for the story.

Zagreb I Graz (Advent)

Komentariši